Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα παρατηρούμε ακόμη μια περίπτωση πολιτικής ανδρείας του Πρωθυπουργού μετά από από δυο χρόνια  δειλίας ,συμβιβασμού και πανικού.
Τα καθάρματα της αμαρτωλής τριάδας παραμένουν τα ίδια δηλ.ΕΕ+ΕΚΤ +ΔΝΤ,καθώς και το γαϊδούρι που λέγεται Σόϊμπλε.
Τι να συμβαίνει άραγε?Υπάρχουν οι εξείς εξηγήσεις :
1.Μπορεί ο Πρωθυπουργός να κατάλαβε τη δεινή του θέση μετά από δυό χρόνια αυτής της πολιτικής δειλίας και να έχει θυμηθεί το αριστερό του παρελθόν.
2.Να το πάει για εκλογές βλέποντας πώς το κόμμα του πάει σε μονοψήφιο νούμερο ,μια κατάντια δηλαδή,τύπου Γεώργίου Παπανδρέου του ακατονόμαστου.
3.να έχει περατώσει το ολέθριο σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων και καθαρμάτων και να θέλει να πηδήξει από το πολιτικό τρένο.
Το ζήτημα είναι τρομερό.Η ΄χώρα βυθίσθηκε στην ύφεση και στην καταστροφή.Ο Τσακαλώτος σαν τον πρόγονό του,τα έκανε σκατά.Τα έρριξε όλα στους μικρομεσαίους ,τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς και τώρα δεν του βγαίνει.
Αυτό που χρεώνεται ο Τσίπρας είναι πώς δεν μπόρεσε να βρεί εναν Υπουργό Οικονομίας της προκοπής δηλ.ένα παλλικάρι με ανάστημα.΄Ολα τα ανθρωπάκια τα συμβιβασμένα ,τα χαοτικά τα ημιμαθή ,τα προσκυνημένα έβαλε επικεφαλήςτων Υπουργείων.
Πολύ σύντομα ο Αλέξης που κρύβεται μέσα από τις λέξεις ως λέγει ο ποιητής,μας τελείωνει .Και οι σύντροφοί του τον καλούν : Καλή αντάμωση στα γουναράδικα και αυτό είναι τρομαχτικό ,γιατί πολλά έχει να πληρώσει ο μάγκας της αριστεράς.
Λοιπόν αυνάνες της Κυβέρνησης,ψευτο-αριστεροί.Δεν έχετε άλλο χρόνο.Μην λέτε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε .Κάντε εκλογές και άντε στο καλό ( που δεν θα είναι καλό -τσακίδια θα είναι ).
Τώρα το τι θα ακολουθίσει ?Ο κ.Μητσοτάκης θα επικαλεσθεί κάποια προγράμματα ,κάποιες καμμένες πατρίδες,άδειο κουρβανά ,μνημόνια δεσμευτικά ,και θα κάνει και αυτός τα δικά του.Μήπως τα ίδια δεν κάναν οι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση ?Το παραπάνω ήταν κανένα καμμένο κατάστημα ,σπασμένα τζάμια κ.α
Με λίγα λόγια :Δυστυχώς οι παρευρισκόμενοι μέσα στη Βουλή πολιτικοί με εξαίρεση το ΚΚΕ και Χ.Α ,που ποτέ δεν υπέγραψαν αυτά τα καταστροφικά μνημόνια ,είναι υπέυθυνοι για το κατάντημα της πατριδος μας.Και χρειάζεται και προσφυγή στη δικαιοσύνη και σκληρή ποινή  για την εσχάτη προδοσία τους.
Και έχουμε και ονόματα και αυτοί είναι ,ο Α.Παπανδρέου ,για την περίοδο της χαζομάρας του,ο Κ.Σημίτης με την εξολογιστική λογική,ο Κ.Καραμανλής ο νεώτερος με τις αδυναμίες του,ο Βενιζέλος με τα ΕΝΦΙΑ κ.α
Σαπρό και βρωμερό το πολιτικό σύστημα.Πολιτικοί ρυπαροί και ανίκανοι.Και ολα αυτά στο όνομα της Δημοκρατίας,αυτής της βιασμένης και υπερήφανης ιδέας.
Ποιά είναι η λύση?Μα την βλέπουμε στην κατακερματισμένη Η.Π.Α.Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος ,διαλέγει Υπουργούς  και στελεχώνει την Κυβέρνησή του με άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο,στρατηγούς μπαρουτοκαπνισμένους,και όλα αυτά αφ΄ενός για να διορθώσει τα άσχημα και μετά να κυβερνήσει.
Αυτό χρειάζεται η πατρίδα μας .Δηλ.καν'ένας μαλάκας πολιτικός.Μια Εθνική Κυβέρνηση με αξίους για ένα μεταβατικό διάστημα τουλάχιστον οχτώ ετών.
Ετσι θα μπορεί,να δώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει με τις ποινές που πρέπει,και να διοικίσει τη χώρα.
Αυτό συναπάγεται τα κλεισθεί η Βουλή τους ΤΩΡΑ.
Εμπρός για μια Κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ  με επιχειρηματίες,στρατηγούς ,δικαστικούς κλπ.
Οι υπόλοιποι στα Γουναράδικά τους και όπου στα τσακίδια μπορεί.
ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου