Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ενιστάμμενος καθολικισμός :ο νέος δρόμος

Σήμερα ένας νέος δρόμος μέσα στη Δυτική καθολική Εκκλησία χαράχθηκε,ένας δρόμος της πιστής τηρήσεως  της παραδόσεως ,των Ιερών Κανόνων ,του Ευαγγελίου,των διδαχών των Αγίων Πατέρων.
Έχει υπερβεί κάθε όριο η Νέα Καθολική Εκκλησία.Δεν είναι αυτή η Εκκλησία του Χριστού των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.Κάτι άλλο παράδοξο είναι.Είναι μια κακή μίμηση της διαμαρτυρήσεως από την μια και από την άλλη ένα μείγμα διαφόρων αιρετικών διδασκαλιών και βεβαίως προσβλητικών θέσεων και δη εκ στόματος του σημερινού Πάπα Φραγκίσκου Ι.
Δεν μπορούν να κατανοήσουν την βλασφημίαν τους.Είναι αγνώμονες .Δεν σέβονται τον Χριστό λέγοντες δια στόματος του ιδίου του Πάπα ,ότι είς τας φλέβας του Χριστού ρέει παγανιστικόν αίμα!!!
Γιατί λοιπόν γίνεται αυτό.Ο Αναμάρτητος γίνεται Θύμα των αμαρτιών μας ,καταβαίνει ο Ύψιστος από τον θρόνο της απείρου Μεγαλειότητος ,"εκκένωσε εαυτόν " για να ανυψώσει τους ανθρώπους,πληρώσει αυτούς χάριτος και ενδύση με άφθαρτη δόξα.
Ναί Άγιε Πατέρα!
Ιδού ο δρόμος της Αιωνίου Χαράς,ο διαλύσας τον πόνο και την θλίψη,είναι ο δρόςμος τον οποίον ο Χριστός ανοίγει διατρέχοντας ως ακάματος γίγαντας .Κλέινατε επ΄αυτού.
Αυτόν τον δρόμον πρέπει να διατρέξουν ,τα απολωλότα πρόβατα της Ν.Κ.Ε,βαδίζοντες στο πλευρόν του Ιησού,του Βασιλέως μας,οδηγούμενοι στην Μακαρίαν Ζωήν.
και εις του παραστρατίσαντες αδελφούς μας εις την πατρίδαν μας Καθολικούς κληρικούς  δηλούμε πώς  ο λαός μας ε΄χει επείγουσα ανάγκη του πυρός της αγάπης διότι έτσι θα διασωθεί εκ του φοβερού ψύχους της κακίας και του μίσους."μη αγαπώμεν λόγω μηδέ γλώσση ,αλλ΄΄εργω και αληθεία " ( ΑΊωαν 3:18)

+Γεώργιος Παπαθανασίου
Θάσος Καθαρά Δευτέρα 2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου